A siker kulcsa változó üzleti környezetben

Egy folyamatosan változó világban az átalakuló gazdaság számos újfajta lehetőséget jelent. Ma már szinte bárki indíthat vállalkozást, kezdhet valami újba az állása mellett, a digitális világ nyújtotta új lehetőségek száma szinte végtelen. Az alapok mindenki számára könnyen elérhetők az interneten, az induláshoz elengedhetetlen az egyedi ötlet. A sikerhez azonban nem vezet egyetlen helyes út és minden esetben fontos felkészülni az üzletvezetést gyakran nehezítő, előre nem látható kihívásokra. A Statista szerint 2020-ban ide tartozhatnak a kibertámadások, az üzleti kapcsolatok nehézségei vagy a jól képzett munkaerő hiánya[1]. De ezek sem jelenthetnek leküzdhetetlen akadályt, ha van egy profi elektronikus asszisztensed!

      

Járj utána!

Kinek adhatnád el a termékeidet? Mit kell tudni az új ügyfélről? Megbízható a beszállító? Jelentősen megnehezítheti az együttműködést, ha új szereplőként szállsz be a piacra, de nem kell mindent egyedül megtanulnod. Tájékozódj előre a partnerekről, keress rá a cégre a neten, nézd meg mások értékeléseit! A Samsung Galaxy Note20 telefonok 5G kapcsolatával azonnal találhatsz válaszokat és már azelőtt megismerheted a fontosabb szereplőket, hogy bárkivel leszerződnél és elindulna a közös projekt. Ha pedig még mindig maradtak kérdéseid, indíts egy videohívást a másik féllel, hogy jobban megismerjétek egymást. A telefont bárhová magaddal viheted, egész nap bírja majd a munkatempódat és könnyedén kezelheted vele a vállalkozás levelezését, vezetheted a pénzügyeket, így nem érhetnek kellemetlen meglepetések akkor sem, ha irodán kívül vagy.

 

Csapatban könnyebb

Megtalálni az ideális társakat nem mindig egyszerű, az igazi tehetségekkel pedig törődni kell, hogy melletted maradjanak. A közös munka alapja a kommunikáció, amely a legújabb technológiákkal sokkal könnyebb lehet. A Note20 készülékeken készített dokumentumok akár PC-re is szinkronizálhatók, így az utolsó pillanatban is reagálhatsz a változásokra és az egész csapat biztosan ugyanúgy látja majd a fájlokat. A készülékhez tartozó S Pennel bármit pillanatok alatt leírhatsz vagy kommentelhetsz és akár a saját rajzaiddal kiegészített fotókkal üzenhetsz a kollégáknak, hogy az inspirációból közösen hozzátok létre a tökéletes prezentációt. A fontos dokumentumokat azonnal megoszthatjátok egymással a Közeli Megosztás funkcióval, egy közös lejátszási listával pedig könnyen egy hullámhosszra kerülhettek, így hosszú távon is stabil lehet a csapat.

 

Tartsd biztonságban!

Egy cég életében gyakoriak az emlékezetes pillanatok, a Galaxy Note20 professzionális kamerájával pedig élethű képekkel és videókkal dokumentálhatod a történéseket. A saját vállalkozásod elindítása és működtetése közben rengeteg olyan, a büszke pillanatokat megörökítő kép, hivatalos dokumentum vagy grafikai anyag gyűlhet össze, amelyek szükségesek az üzleti működéshez és emlékként sem utolsók. A Galaxy Note20 készülékeken ezeket biztonságosan tárolhatod az elkülönített mappában, a telefonodat pedig a Knox biztonsági platform védi az online támadások ellen. A teljes körű védelemmel szinte esélytelenek a káros szoftverek, így a bizalmas anyagok nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe.

No comments


Leave a comment