A siker kulcsa változó üzleti környezetben

Egy folyamatosan változó világban az átalakuló gazdaság számos újfajta lehetőséget jelent. Ma már szinte bárki indíthat vállalkozást, kezdhet valami újba az állása mellett, a digitális világ nyújtotta új lehetőségek száma szinte végtelen. Az alapok mindenki számára könnyen elérhetők az interneten, az induláshoz elengedhetetlen az egyedi ötlet. A sikerhez azonban nem vezet egyetlen helyes út és minden esetben fontos felkészülni az üzletvezetést gyakran nehezítő, előre nem látható kihívásokra. A Statista szerint 2020-ban ide tartozhatnak a kibertámadások, az üzleti kapcsolatok nehézségei vagy a jól képzett munkaerő hiánya[1]. De ezek sem jelenthetnek leküzdhetetlen akadályt, ha van egy profi elektronikus asszisztensed!

      

Járj utána!

Kinek adhatnád el a termékeidet? Mit kell tudni az új ügyfélről? Megbízható a beszállító? Jelentősen megnehezítheti az együttműködést, ha új szereplőként szállsz be a piacra, de nem kell mindent egyedül megtanulnod. Tájékozódj előre a partnerekről, keress rá a cégre a neten, nézd meg mások értékeléseit! A Samsung Galaxy Note20 telefonok 5G kapcsolatával azonnal találhatsz válaszokat és már azelőtt megismerheted a fontosabb szereplőket, hogy bárkivel leszerződnél és elindulna a közös projekt. Ha pedig még mindig maradtak kérdéseid, indíts egy videohívást a másik féllel, hogy jobban megismerjétek egymást. A telefont bárhová magaddal viheted, egész nap bírja majd a munkatempódat és könnyedén kezelheted vele a vállalkozás levelezését, vezetheted a pénzügyeket, így nem érhetnek kellemetlen meglepetések akkor sem, ha irodán kívül vagy.

 

Csapatban könnyebb

Megtalálni az ideális társakat nem mindig egyszerű, az igazi tehetségekkel pedig törődni kell, hogy melletted maradjanak. A közös munka alapja a kommunikáció, amely a legújabb technológiákkal sokkal könnyebb lehet. A Note20 készülékeken készített dokumentumok akár PC-re is szinkronizálhatók, így az utolsó pillanatban is reagálhatsz a változásokra és az egész csapat biztosan ugyanúgy látja majd a fájlokat. A készülékhez tartozó S Pennel bármit pillanatok alatt leírhatsz vagy kommentelhetsz és akár a saját rajzaiddal kiegészített fotókkal üzenhetsz a kollégáknak, hogy az inspirációból közösen hozzátok létre a tökéletes prezentációt. A fontos dokumentumokat azonnal megoszthatjátok egymással a Közeli Megosztás funkcióval, egy közös lejátszási listával pedig könnyen egy hullámhosszra kerülhettek, így hosszú távon is stabil lehet a csapat.

 

Tartsd biztonságban!

Egy cég életében gyakoriak az emlékezetes pillanatok, a Galaxy Note20 professzionális kamerájával pedig élethű képekkel és videókkal dokumentálhatod a történéseket. A saját vállalkozásod elindítása és működtetése közben rengeteg olyan, a büszke pillanatokat megörökítő kép, hivatalos dokumentum vagy grafikai anyag gyűlhet össze, amelyek szükségesek az üzleti működéshez és emlékként sem utolsók. A Galaxy Note20 készülékeken ezeket biztonságosan tárolhatod az elkülönített mappában, a telefonodat pedig a Knox biztonsági platform védi az online támadások ellen. A teljes körű védelemmel szinte esélytelenek a káros szoftverek, így a bizalmas anyagok nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe.

No comments


Leave a comment

 

Előadóink


Az álomjövő nem jön el magától! Ahhoz, hogy álmaink, vágyaink meg is valósulhassanak, tervezésre és aktív cselekvésre van szükség. Előadónk segít, hogy rálátást nyerj arra, milyen lépések szükségesek egy-egy komolyabb cél eléréséhez. Ezenkívül megtudhatod azt is, miért fontos, hogy legyen hosszú távú pénzügyi stratégiád, mit jelent a pénzügyi tudatosság és a pénzügyi intelligencia a személyes pénzügyeink területén. Választ kapsz arra a kérdésre is, hogy a nők tényleg kockázatkerülőbb befektetők-e. Mennyi hosszú távon a túlzott óvatosság ára? Hogyan használd jól a pénzpiaci szereplők szolgáltatásait és miért elengedhetetlenül fontosak a speciális női pénzügyi programok? 

Dr. Árvai Anita tízéves jogi pályafutást hagyott maga mögött, hogy megnyissa a saját éttermét, a Veganeeta Home-ot Balatonalmádiban. A döntésére egy komoly betegség és a vegán életmód is hatással volt. Ma már biztos benne, hogy így teljes az élete, és amellett, hogy sikeres üzletasszony, saját könyvet is ír, szerepelt a GLAMOUR Book exkluzív kiadványunkban is 2021-ben. Ismerd meg inspiráló történetét!

Ha makaron, akkor Chez Dodo, de ma már csodás francia, kézműves süteményeket is kóstolhatsz a Budapest belvárosában található üzletben. Szalai Dóra, a makaronmanufaktúra megálmodója magával ragadó, pozitív személyiség, és amit létrehozott, pontosan ezt az elbűvölő, ellenállhatatlan világot jeleníti meg. Sokat tanulhatsz tőle!

Ismerd meg a Creppy Palacsintaház étterem megálmodójának sikersztoriját; vállalkozása az elmúlt években az egyik legnépszerűbb és legkülönlegesebb egységgé feljlődött. A nevéhez fűződik a Creppy Franchise System, mely számos hazai és nemzetközi díjat is elnyert. 2019-ben beválasztották a világ legígéretesebb franchise rendszerei közé, a Nemzetközi Franchise Szövetségtől Las Vegasban vehette át a rangos elismerést. Hogyan épít palacsintabirodalmat? Megtudhatod!

Érdekel, hogyan tud a márkád növekedni egy kockázatitőke-befektető segítségével? Kíváncsi vagy olyan hazai és globális sikertörténetekre a divat világából, amik mögött egy intézményi befektető is állt? Hallgasd meg Dietrich Péter, a Hiventures Divat & Design tőkeprogram befektetési igazgatójának előadását arról, hogy milyen üzleti döntéseket érdemes meghozni annak érdekében, hogy márkád a leghatékonyabban tudjon skálázódni, és minél hamarabb kilépjen a nemzetközi piacra!

Minden vállalkozás életében vannak mérföldkövek, célkitűzések, a megfelelő fejlődéshez elengedhetetlen a biztos pénzügyi háttér. Egy újabb fejlődési lépcső megugrásához időnként pénzügyi segítségre van szükség. Krisán László, a Kavosz Zrt. vezérigazgatója segítségével minden hasznos információt megtudhatsz a banki hitelekről, Pap Sára üzletasszony pedig a sikerei mellett a pénzügyi támogatással kapcsolatos tapasztalatait is megosztja veled.

Egy vállalkozás alapításához nem elég egy jó ötlet. Rengeteg előkészítéssel és tanulással jár, hogy megvalósíts egy sikeres üzletet. A vállalkozás elindítása után is fontos a fegyelem és a figyelem, hogy stabilan, fokozatosan tudjon fejlődni a céged. A kritikus első két évhez kapsz most öt nagyon hasznos tippet, hogy hosszú távon sikeres legyél! 

Két sikeres műsorvezető, akiknek fontos, hogy gondoskodjanak a jövőjükről. Hisznek az álmaikban, a tudásban, és a refelktorfényen kívül, de ahhoz kapcsolódóan, új területen egyengetik karrierjüket. Rebeka Kinda Clothing ruhamárkájával robbant be a divat világába, Ramóna pedig Mona Managment ügynökségével hazai hírességeket, influenszereket képvisel.

A vállalkozás céljának pontos kijelölése, valamint üzletasszonyként és magánemberként megfogalmazott céljaink összhangja fontos alapköve a vállalkozás hosszú távú működésének. Ha tudjuk, mit szeretnénk megvalósítani, láthatóvá válnak az irányok és a lehetőségeink. Nyitott szemmel és füllel járva észrevesszük azokat a tényezőket, melyek segítenek bennünket vállalkozói utunk során. Ha a fókuszt megtartjuk, láthatóvá és érthetővé válik számunkra az is, hogy milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre. Ezen a szemüvegen keresztül szeretném az előadásomban bemutatni, hogyan érdemes felkészülni a fejlesztési források, köztük az EU-s támogatások fogadására, és mivel tudunk ehhez kézzelfogható segítséget nyújtani a SEED Alapítvány részéről.

Gondol a jövődre! Intelligens nőként már most érdemes készülni a nyugdíjas éveidre. Szakértőnk elárulja, hogyan állj neki, hogyan teheted a pörgős éveid utáni pihenős időszakot felhőtlenné. A szakember praktikus segítséget nyújt, és segít az öngondoskodásban. Vajon az életkorodnak megfelelő szolgálati idővel rendelkezel? Vajon jelenleg mekkora nyugdíjra lennél jogosult, ha ezekkel a kondíciókkal dolgozol, takarékoskodsz tovább? Korai nyugdíjat tervezel? Hogyan sikerülhet?