ELŐADÁSOK

Nők és a munka világa

Az inspiráló kerekasztal-beszélgetésben szó lesz a nemek közötti munkaerőpiaci egyenlőtlenségek megjelenéséről.  Megtudhatod miként tesznek az egyenlőtlenségek ellen a meghívottjaink, akár személyes, akár szervezeti formában, de szó lesz például arról is hogyan térjünk, térhetünk vissza gyermekszülés után dolgozni. A fenti és hasonló témákban kérdezi a résztvevőket az Amnesty International "Egy lépéssel közelebb" kampány szakembere. Influenszerek és a munkavállalás

Milyen elvárásaik vannak a mai fiataloknak, ha munkát keresnek? Mik azok a juttatások, lehetőségek, amelyek elég meggyőzőek számukra? Vissza lehet térni az influenszerállásból a "normális" munkarendbe? Sápi Vivien tiktoker és Ruzsa Norina GLAMOUR-nagykövet, influenszer Maróy Krisztinával, a GLAMOUR magazin és a glamour.hu főszerkesztőjével a fenti kérdésekre keresik a választ.

A prezentáció művészete - A siker egy jó önéletrajzzal kezdődik

Egy jó önéletrajz kötelező, ha szeretnéd elnyerni álmaid állását. Az első benyomás ezt elolvasva alakul ki a leendő munkáltatóban, nem mindegy, hogy prezentálod magad és az eddig elért eredményeidet, céljaidat, tudásodat. Szakértőnk segítségével megmutatjuk, hogyan lehetsz ebben a témában is profi.

Közösségi média couture

A közösségimédia-profiljaink, aktivitásunk néha többet mond el rólunk mint az önéletrajzunk, ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy mikor, kinek és mit posztolunk, vagy mutatunk meg. És hogy mennyire fontos mindez egy social media ügynökségnél? Mennyire jellemző az öncenzúra és mennyire befolyásol az employer branding? Az inspiráló beszélgetésből megtudhatod, hogyan figyelhetsz oda a tudatos social media jelenlétre, és ne csak a profiljaid felépítésére.

Nők és a munkajog

"Mikor szeretne szülni? Hány gyereket tervez?"- a fentiekhez hasonló kérdések sokszor hangzanak el az állásinterjúkon, holott ez nem megengedett. A munka világában sokszor kerülnek kiszolgáltatott helyzetbe a nők. Szakértőnk segít, hogy tájékozott légy a legfontosabb munkajogi kérdésekben, az előadás végére megtudhatod, hogy miért beszélhetünk egyáltalán női jogokról a munkajogban, mi számít diszkriminatív álláshirdetésnek, melyek azok a tiltott kérdések, amiket nem kérdezhetnek meg tőled az állásinterjún, milyen jogaid vannak a várandósság alatt és a szülés után, ha vissza szeretnél menni a korábbi munkahelyedre. A fentieken túl a munkaviszony során előforduló diszkriminációt is érintjük majd.

Légy profi a technikai kérdésekben is!

A tavalyi év markánsan megváltoztatta az életünket. Egyre több állásinterjú, fontos megbeszélés zajlik a virtuális térben. Ahhoz, hogy ne kerülj hátrányos helyzetbe és jól alakuljon az online állásinterjú, fontos, hogy tisztában légy néhány szabállyal, amik elengedhetetlenek az online megbeszélésekre alkalmazott programok használatával kapcsolatban.

Szuper sminktrükkök, amivel még magabiztosabb lehetsz az állásinterjún!

Egy szép smink még jobban kiemeli a szépséged és növeli az önbizalmad. Miért ne alkalmaznád ez a fogást? Ha jól érzed magad a bőrödben, könnyebben felülkerekedhetsz az előtted álló akadályokon is. Profi sminkesünk egy gyorsan és könnyen elkészíthető sminket varázsol Viszkok Fruzsi influenszernek. Ezt a sminket bátran elkészítheted már a következő állásinterjúdra.

A mentális jóllét és a munkahely

A lelki egyensúly megtalálása mindannyiunk életében rendkívül fontos. Az, hogy hogyan érezzük magunkat, befolyásolja a mindennapokat és a munkánkat is. Az inspiráló előadás során olyan kérdésekre kaphatsz választ, mint például az, hogy hogyan hatnak az érzelmeink a karrierünkre? Hogyan maradjunk kiegyensúlyozottak a home office alatt, vagy ha elveszítettük a munkánkat? Hogyan nyerjünk motivációt a mindennapokban? Hogyan lépjünk, ha úgy érezzük, a jelenlegi munkahelyünk már nem inspirál bennünket?

Állásinterjú? Egy jó szettel már félig garantált a sikered

Az első találkozás alkalmával nemcsak a szakmai rátermettséged, hanem a megjelenésed is nagyban befolyásolja a sikert. Császári Zita (Zipy) személyi stylist segítségével megtudhatod, hogyan lehet sikkes a megjelenésed, melyek azok a szettek, amik tökéletesen illenek egy olyan fontos eseményhez, mint az állásinterjú. Lesd el Zipy praktikus tippjeit és meglátod, egy jó szett már fél siker.

PARTNERÜNK


Partnereink: