PROGRAMMengyán Eszter, 
‌a Holy Duck blog szerzője

AZ ÚJ DIVAT KÖRNYEZETTUDATOS


Esztert mindig is érdekelte a divat, újságíróként rengeteg cikket írt a kötelező trendekről és darabokról, a szezon színeiről. Megrázó dokumentumfilmek hatására, 2016-ban kezdett el foglalkozni a fenntartható divattal. Azóta a környezettudatos öltözködés fontosságát hirdeti. Most megtudhatod, hogyan építheted be a mindennapjaidba ezt a szemléletet, amitől te is jobban érzed majd magad, és a Földünknek is jobb lesz!

Orvos-Tóth Noémi 
‌‌klinikai szakpszichológus

ENGEDD EL A MÚLT FÁJDALMAIT!


Sorsunk alakulása gyakran olyan tényezők függvénye, melyekről alig van tudomásunk. Felmenőink – szüleink, nagyszüleink, de akár dédszüleink – fájdalmai, traumái, szeretetvesztései a mi életünket sem hagyják érintetlenül. A múlt sejtszinten és hiedelmeink, kapcsolati mintáink formájában egyik generációról a másikra adódik át. Ahhoz, hogy elakadásainkat, korlátozó szemléletünket képesek legyünk meghaladni, fel kell tárnunk, mi mindent kaptunk családi örökségként.

Holdampf Linda 
‌‌stylist

TALÁLD MEG A STÍLUSODAT!


Könnyű azt mondani, mégsem olyan egyszerű nap mint nap úgy felöltözni, hogy jól is érezd magad. Nem a tökéletesség a cél, hanem az, hogy a ruháid téged segítsenek, az önbizalmadat támogassák és nem ellenkezőleg. A mai divat sokkal megengedőbb, mint akár tíz-húsz évvel ezelőtt, így a kényelem fontos szempont lett. Fedezd fel a divat kreatív oldalát, és felejtsd el a diktátumokat, a megfelelést!


Kerekasztal beszélgetés

TESTKÉPEK ÉS TESTKÉPZETEK


A tested meghatározza a jövődet? Vagy te határozod meg a testedet? A középiskolások közel ötven százaléka testképzavarral küzd, és ez a szám később sem javul sokat. Hogyan kerülhetsz harmóniába önmagaddal? Hogyan változtathatsz úgy, hogy a tested a társad legyen, segítsen az utad teljes megvalósításában, ne betegségekkel, lelki, mentális zavarokkal korlátozzon? Erről beszélget Bogár Niki, a kerekasztal-beszélgetés moderátora, A divatipar és az evészavarok könyv szerzője Király Linda énekesnővel, Andor Marcsi edzővel, a Sír a zsír életmódprogram megálmodójával és Abonyi Orsi dietetikussal, okleveles táplálkozástudományi szakemberrel.

Kerekasztal beszélgetés

AKI MER, AZ NYER!


Hogyan legyél vállalkozószellemű, hogyan lépj ki a komfortzónádból azért, hogy teljesebb, szabadabb, izgalmasabb életet élhess? A bátorság nem feltétlenül világmegváltó cselekedetekből áll, és sokszor egy erős elhatározás elég ahhoz, hogy az életed új, jobb irányt vegyen. Maróy Krisztina, a GLAMOUR főszerkesztője beszélget Jagasics V. Hedviggel, a Sugarbird márka alapító tulajdonosával, Tomán Szabinával, a Toman Diet alapító tulajdonosával, és Kafiya Said Mahdi szomáliai származású magyar fotómodellel.


Hevesi Krisztina 
‌szexuál pszichológus

SZEXUÁLIS ÉTVÁGY ­- VISZONYISZONY


Az erotika humán kiváltság – lélek kell hozzá. Érzelmek, gondolatok, emlékek, vágyak… Mindannyian vágyunk a vágy tárgyának szerepére – de vajon miképp alakul ki ez a fajta „jelölés”, amely a szerelem, a vonzalom alapját képezi. Mi az alapja a vágynak, a szexuális étvágynak, s hogyan ragadható meg a kifejezés, szexepil? Minek köszönhető a viszonyiszony, az intimitástól való félelem, és mi az, ami egyben le is rombolja a szenvedélyt?

Apró Anna
‌kockázati tőkebefektető

MEGÉRI KOCKÁZTATNI?


Kockázatvállalás nőként, befektetőként és tulajdonosként, ugyanis mind rendkívül más jellegű és mértékű kockázatot takar. Hogyan minimalizáljuk a kockázatot? Lehet-e ezt igazából befolyásolni? Apró Anna most minden kérdésre választ ad.